Introbouw kunt u inschakelen voor bemiddeling, uitzending, detacheren en onderaanneming in de bouw, montage, constructiebouw en staalconstructie. De Introbouw Groep verleent haar diensten via verschillende werkmaatschappijen die deel uitmaken van de Introbouw Groep. Welke zijn dit? Een kort overzicht:

  • Introbouw Veenendaal B.V.; bemiddelt al vele jaren voor professionele en vakbekwame vaklieden (zzp-ers) in de bouw, infratechniek, industrie en aanverwante sectoren.
  • Introbouw Services B.V.; uitzend- en detacheringsbureau in de bouw, infratechniek, industrie en aanverwante sectoren Daarnaast verzorgen wij de werving en selectie van (flex)medewerkers.
  • Easy Hands Uitzendburo B.V.; een uitzend- en detacheringsburo actief in alle sectoren waaronder de industrie, groensector en bouw.
  • Introbouw Infratechniek B.V.; aanleg, onderhoud en beheer van onder andere CAI en Glasvezel kabelinfrastructuren.
  • Introbouw Montage B.V.; leveren en monteren van (houten)gevelbekleding, metalen dak- en wandbeplating, houten-, kunstof- en aluminium kozijnen en vliesgevelsystemen en onderhoud en reparatiewerkzaamheden.

Erkend leerbedrijf

Introbouw is een erkend SBB leerbedrijf. Wij bieden stageplekken en leiden wij mensen op. Introbouw beschikt over een aantal ervaren “leermeesters”. Op deze manier komen wij in contact met de toekomstige vakmensen in de branche en geven wij de mensen de ruimte om zich te ontwikkelen en te ontplooien.

Certificeringen

Introbouw beschikt over de benodigde certificeringen, waaronder de VCA- en VCU-certificering die geldt voor bedrijven, medewerkers, onderaannemers en zzp’ers. VCA is de normering voor veilig, gezond en duurzaam werken. VCU is soortgelijke normering en geldt voor onze uitzendbureaus en staat er garant voor dat onze medewerkers veilig en gezond bij ons en onze opdrachtgevers kunnen werken. Met onze uitzendorganisaties zijn wij aangesloten bij de ABU. Hiervoor zijn de bedrijven NEN 4400-1 gecertificeerd en wij voldoen aan strikte voorwaarden en eisen op het gebied van de wet ketenaansprakelijkheid (WKA), kwaliteit en financiële betrouwbaarheid. Onze medewerkers kunnen rekenen op een juiste toepassing van de CAO’s en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

MVO

Introbouw draagt haar steentje bij aan de maatschappij door verschillende initiatieven. Zo is Introbouw al ruim 12,5 jaar trotse hoofdsponsor van zaterdags eersteklasser voetbalvereniging De Merino’s uit Veenendaal. Daarnaast ondersteunen wij veel evenementen en activiteiten in de regio. Naast meerdere sportverenigingen, ondersteunen wij de Veenendaalse taptoe, de Avondvierdaagse, de Klassieke wielerronde Veenendaal-Veenendaal in Veenendaal en ondersteunen wij de Sinterklaasbijeenkomsten in woon- en zorgcentra De Meent, ‘t Boveneind en De Engelenburgh.

Op zoek naar een baan?

Introbouw is doorlopend op zoek naar gemotiveerde vakmensen, ongeacht leeftijd of ervaring. Schrijf je in en ontvang onze meest recente vacatures/projecten.

Schrijf je nu in Inschrijven

Stel uw vraag

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw vraag achter via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.