Het team van Introbouw

Introbouw is al 20 jaar een familiebedrijf dat van vader op zoon en schoonzoon is doorgegeven. Dries van de Klift junior en Arno Wallet staan nu aan het hoofd van Introbouw. Met zeven man werken wij op het hoofdkantoor, waardoor we door de korte lijnen snel kunnen schakelen als dat nodig is. Bovendien is ieder verantwoordelijk voor een ander onderdeel binnen het bedrijf, zodat je met zoveel mogelijk een eigen vaste contactpersoon te maken hebt.

 

Veiligheid, kwaliteit & betrokkenheid staan voorop

De sfeer bij Introbouw is te omschrijven als informeel en betrokken. Door te investeren in onze medewerkers en met hen mee te denken kunnen wij het beste uit onze medewerkers halen. Kwaliteit is een van onze kernwaarden, daarom nemen wij ook graag cursussen en opleidingen voor onze rekening, mocht dat nodig zijn. Tot slot, beschikt Introbouw over een zeer uitgebreid en modern wagenpark met maar liefst 15 tot 20 bedrijfswagens. Eigen graaf- en freesmachines alsmede diverse andere materialen hebben wij eveneens tot onze beschikking. Onze medewerkers werken dus altijd met kwalitatief goed gereedschap. Op die manier kunnen onze opdrachtgevers voorzien van de beste kandidaten voor hun projecten en vacatures.

Dries jr. van der Klift
Dries jr. van der Klift

Is samen met Arno Wallet eigenaar van de Introbouw Groep. Dries jr. is de eindverantwoordelijke voor de financiën. Daarnaast houd hij zich bezig met het debiteuren/crediteuren beheer en de investeringen.

Arno  Wallet
Arno Wallet

Samen met Dries Jr. eigenaar van de Introbouw Groep. Arno houdt zich bezig met de inzet van personeel, (eigen)projecten, is commercieel eindverantwoordelijk en VGM- coördinator.

Melvin van Egmond
Melvin van Egmond

Melvin is eind verantwoordelijke voor de glasvezel- en CAI- projecten. Hij is als Projectleider van A-tot-Z betrokken bij de projecten.

Thea Wallet
Thea Wallet

Thea houdt zich bezig met de loonadministratie binnen de Introbouw Groep en is verantwoordelijk voor de personeelsadministratie.

Joop de Bruin
Joop de Bruin

Joop is als relatiebeheerder actief voor alle Introbouw Groep bedrijven. Daarnaast is Joop Ondersteunend bij de verschillende CAI- en Glasvezelprojecten.