De fundamentele doelstelling van Introbouw is de continuering van het bedrijf waarbij het behouden van werkgelegenheid en de ontwikkeling van ons personeel centraal staat. Dat realiseren we door onze missie & visie.

Missie

Het is ons doel om mensen optimaal tot hun recht te laten komen. Werk is een belangrijk deel van het leven en het benutten van je capaciteiten verhoogt de kwaliteit van leven.
Andersom is het voor iedere organisatie een cruciale factor om de juiste persoon op de juiste plek te hebben. Op die manier blijven organisaties concurrerend en onderscheiden ze zich.
Door de goede match te realiseren, creëren we de gewenste win-win situatie. Daarbij bieden we onze mensen altijd de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. Wie het beste uit zichzelf haalt, heeft het meeste te bieden.

Visie

In de toekomst voorzien wij een verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt over alle bedrijfstakken. In combinatie van een aantrekkende economie en verdere vergrijzing van de beroepsbevolking voorzien wij een oplopend tekort aan vakkrachten in de branches waarin wij actief zijn. Middels scholing van ons (toekomstig) personeel en het werven en opleiden van arbeidsmigranten denken wij groeiende vraag invulling te kunnen geven.

Onze kernwaarden geven richting aan onze besluiten en ons handelen in het heden en in de toekomst. Ons kerndoel is het ondersteunen van organisaties om het realiseren van haar (project)doelstelling te helpen verwezenlijken en succesvol te zijn.

  • Mens: bij al ons handelen en te nemen beslissingen staat de mens centraal, ons personeel is ons kapitaal en onze meerwaarde.
  • Proces: wij hebben een sterke focus op het gehele bedrijfsproces en dit vormt de basis van onze resultaten.
  • Kwaliteit: kwaliteit is de basis van ieder succes, wij committeren ons aan hoge standaarden en spelen in op nieuwe ontwikkelingen en behoefte.
  • Relaties: de belangrijkste driver om onze relaties van dienst te zijn is om de juiste match te realiseren; de juiste persoon op de plek. Op die manier creëren we een win-win situatie voor zowel de medewerker als de opdrachtgever.

De Introbouw Groep wil met het succesvol bij elkaar brengen van mens en functie haar stevige positie in de arbeidsmarkt behouden – en waar mogelijk uitbreiden.

Vacature plaatsen?

Wilt u een vacature plaatsen op onze website? Laat het ons weten.

Plaats uw vacature Vacature plaatsen

Stel uw vraag

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw vraag achter via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.