Introbouw Veenendaal Introbouw Services BV Introbouw Infratechniek Introbouw Easy Hands Introbouw Montage Introbouw Geveltechniek

Bedrijfsprofiel

Bij Introbouw Veenendaal vinden werkgevers en zelfstandigen elkaar!

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van vakbekwame zelfstandige ondernemers.

Wij selecteren onze professionals op inzet en vakbekwaamheid. Als opdrachtgever bent u altijd verzekerd van gedreven zelfstandige ondernemers, of het nu gaat om timmerlieden, (elektro)monteurs, metselaars, schilders en alle andere bouw gerelateerde vakmensen welke de opdrachten op uw projectlocatie geheel zelfstandig kunnen uitvoeren.

Met zelfstandigen bent u flexibel in uw bedrijfsvoering en loopt u geen onnodige risico’s, op basis van de benodigde informatie die u ons als opdrachtgever verstrekt, verzorgen wij voor een correcte uitvoering van de opdracht. Introbouw Veenendaal is VCA gecertificeerd. Dat houdt onder andere in dat onze vaste medewerkers alsmede de zelfstandige minimaal in bezit zijn van een VCA Basis en/of VCA VOL certificaat.

Ons doel is om de ondernemer zoveel mogelijk ondernemer te laten zijn, dit houdt in dat zij beschikken over eigen vervoer, gereedschap en dienen vanzelfsprekend in het bezit te zijn van de benodigde documenten; inschrijving Kamer van Koophandel, legitimatiebewijzen en verzekeringen. De opdrachten worden strikt uitgevoerd conform de wet DBA.

Door te werken met goedgekeurde modelovereenkomsten zijn zaken als de Wet Keten Aansprakelijkheid (WKA) afgedekt. Wij beschikken, indien van toepassing, over een G-rekening en voldoen aan alle, door de belastingdienst en UWV gestelde eisen en voorwaarden.