Introbouw Veenendaal Introbouw Services BV Introbouw Infratechniek Introbouw Easy Hands Introbouw Wildschut Introbouw Geveltechniek

Geschiedenis

In 2000 begon Introbouw Veenendaal als intermediair voor zzp-ers in de bouw. Al snel maakten steeds meer opdrachtgevers dankbaar gebruik van dit bemiddelingsbureau voor gespecialiseerde vaklieden.

In 2006 werd gestart met Introbouw Services, het uitzendbureau dat zich eerst voornamelijk op dezelfde markt richtte. Al snel bemiddelden we echter ook voor niet-bouwgerelateerde functies. In de loop der tijd werd steeds meer aandacht besteed aan de interne opleiding van kandidaten, in nauwe samenwerking met het onderwijs en uitkeringsinstanties. Er kwam zelfs een eigen opleidingscentrum en zowel Introbouw Veenendaal als Introbouw Services zijn een Fundeon erkend leerbedrijf.

Met Easy Hands Uitzendburo speelden we 2007 in op de toenemende vraag naar buitenlandse werknemers. Vanaf het begin hanteerden we de wetten en normen die hier in Nederland gelden en zorgden we voor taalonderwijs en goede huisvesting. We plaatsen inmiddels via Easy Hands zowel Nederlandse als buitenlandse flexwerkers in de bouw, de industrie, de productie en de groensector.

Vanaf het begin werd gestreefd naar meetbare kwaliteit in de dienstverlening en dit resulteerde in diverse certificeringen en de aansluiting van zowel Introbouw Services als Easy Hands Uitzendburo bij de ABU, die toeziet op onze kwaliteit, integriteit, betrouwbaarheid en service.

De aanleg van kabelnetwerken en glasvezelverbindingen heeft in Nederland een grote vlucht genomen. Reden voor ons om in 2009 te starten met Introbouw Infratechniek. Al snel gingen de eerste FTTH-monteurs en civiele ploegen aan de slag.

Met de overname begin 2010 van Wildschut Montage in Tiel hebben we onze dienstverlening verrijkt met een gerenommeerde speler op het gebied van o.a. staalconstructies, montagewerkzaamheden en installatietechniek. In oktober 2010 is de naam Wildschut Montage aangepast naar Introbouw Montage. Hierdoor is het duidelijker dat deze business unit ook onder de Introbouw Groep valt. Tevens is het bedrijf verhuisd naar een nevenvestiging in Veenendaal.

Onze uitzendbureau's; Introbouw Services en Easy Hands Uitzendburo zijn VCU-gecertificeerd, Introbouw Veenendaal, Introbouw Infratechiek en Introbouw Montage zijn VCA-gecertificeerd waarmee we voldoen aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Opdrachtgevers hebben hier dus geen omkijken naar.

In relatief korte tijd hebben we via een gecontroleerde groei en met het zorgvuldig investeren in kwaliteit een stevige positie opgebouwd op de arbeidsmarkt. We besteden veel zorg aan zowel de werknemers en flexwerkers als aan onze opdrachtgevers. Onze kernwaarden zijn veiligheid, kwaliteit en betrokkenheid.